FINANSERING AF DRIFT OG VÆKST UANSET BRANCHE

I samarbejde med vores partner Fellow Pay, tilbyder Andelsgarant adgang til nem og hurtig finansiering af jeres projekt. Har du behov for finansiering af en lang kredittid med din kunde kan du med fordel bruge et Kreditstræk®.

6012a0d7de82233b605a214b_FELLOWPAY_VERTICAL LOGO 2 web-p-500
image001

Hvad er et Kreditstræk®?

Et Kreditstræk frigør likviditet fra ikke-forfaldne fakturaer. Du får altså 80% betaling fra Fellow Pay samme dag, som du udsteder din faktura, uanset hvor mange kreditdage du har givet din kunde. De sidste 20% består mellem dig og din kunde.

Et Kreditstræk laver du on-demand via nedenstående link. Indtastning tager ca. 5 minutter.

Vi arbejder hurtigt og kan udbetale inden for en time. Det kræver kun at din kunde er kreditværdig og accept fra de tegningsberretigede hos fakturaudsteder og fakturamodtager.

Hele processen er automatiseret. Når vores system har godkendt din kundes kreditværdighed (vi kontakter ikke din kunde - vurderingen laves ud fra offentligt tilgængelig information), sammensættes automatisk en kreditstræksaftale, der e-mailes til de tegningsberretigede.

Aftalen sendes først til fakturaudsteder for digital underskrift, dernæst automatisk videre til fakturamodtager for digital underskrift, dernæst automatisk retur til Fellow Pay hvorefter pengene overføres til den i ansøgningen oplyste konto.

Fordele ved Kreditstræk®

  • Ingen kautionsforpligtelse
  • Ingen risiko for manglende betalings - debitorforsikring er inkluderet
  • Ingen kreditgodkendelse af fakturaudsteder
  • Intet papirarbejde eller fysisk fremmøde
  • Ingen etableringsomkostninger, dokumentgebyr etc.
  • Ingen lange, forpligtende aftaler - vælg selv om én eller flere fakturaer
  • Ingen opsætning af IT-systemer til bank/factoring selskaber
https://andelsgarant.dk/wp-content/uploads/2021/07/cropped-favicon.png
happy

Hvordan kommer jeg videre?

Kom i gang med Andelsgarant bliv andelshaver og få en unik mulighed for ny finansieringsløsning i samarbejde med Fellow Pay.

happy

Hvordan kommer jeg videre?

Kom i gang med Andelsgarant bliv andelshaver og få en unik mulighed for ny finansieringsløsning i samarbejde med Fellow Pay.