Ny unik finansiering af drift og vækst – fra ordre til slut betaling

Som andelshaver i Andelsgarant A.M.B.A og kunde i Svea, sikrer du dig en solid økonomi i din virksomhed ved brug af kombinationen ordregaranti og debitorfinansiering. Du skaber optimale muligheder for indtjening og minimerer risikoen for tab. Vores fælles løsning gør din virksomhed økonomisk stærk og sikre yderligere vækst.

svea_ikon

Eksempel på Fuld Finansiering, uden risiko med minimum brug af likviditet.

skema_flow
https://andelsgarant.dk/wp-content/uploads/2021/07/cropped-favicon.png

Garantiberegner

Indtast ønsket garantibeløb

-

1 Måned

+

1

5

Pris på garanti:
6.500 kr.

Ønsker du en garanti skal din virksomhed være godkendt som andelshaver i Andelsgarant A.M.B.A. og indbetale andelskapital. Du kan få udstedt en Tryg Garanti fra Andelsgarant A.M.B.A. på op til 5 x din indskudte andelskapital overfor både leverandører og samarbejdspartnere – effektivt, hurtigt og nemt

Ønsker du en garanti skal din virksomhed være godkendt som andelshaver i Andelsgarant A.M.B.A. og indbetale andelskapital. Du kan få udstedt en Tryg Garanti fra Andelsgarant A.M.B.A. på op til 5 x din indskudte andelskapital overfor både leverandører og samarbejdspartnere – billigt, hurtigt og nemt.

Det betyder at du som andelshaver i Andelsgarant A.M.B.A og som kunde i Svea har en unik mulighed for at sikre den mellemfinansiering der er brug for i din virksomheds daglige drift- og vækst på en ordentlig, fornuftig og hurtig måde.

happy

Hvordan kommer jeg videre?

Kom i gang med Andelsgarant bliv andelshaver og få en unik mulighed for ny finansieringsløsning i samarbejde med Svea.

happy

Hvordan kommer jeg videre?

Kom i gang med Andelsgarant bliv andelshaver og få en unik mulighed for ny finansieringsløsning i samarbejde med Svea.